Amazon Resmen Türkiye'de! - FOG Kurumsal Hizmetler | Blog
+90 212 438 68 90 Koza Plaza A26 Tekstilkent / İstanbul

Amazon Resmen Türkiye’de!

Amazon Resmen Türkiye’de!

Amazon Artık Türkiye’de Hizmet Veriyor

Dünya’nın online perakende lideri Amazon artık amazon.com.tr adresiyle resmen Türkiye’de! 1995’te kurulan ve dünyanın dört bir yanında hizmet veren Amazon artık Türkiye’de de hizmet verecek. Binden fazla yerli satıcı ve 15 farklı kategoride milyonlarca ürünle hizmet verecek olan Amazon güvenilir hizmeti ve kaliteli müşteri deneyimiyle hizmet sunmayı amaçlıyor.

Buraya tıklayarak Amazon Türkiye’ye giriş yapabilirsiniz.

Amazon’un yaz aylarında duyurmaya başladığı Türkiye macerası sonucuna ulaştı. Türkiye ile ABD arasındaki diplomatik kriz nedeniyle ertelenen Amazon’un Türkiye operasyonları 19 Eylül Çarşamba günü Türkiye’deki merkezini açmasıyla başladı. 

Amazon açılış mesajında “Türkiye’deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr’nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde ifade etti. 

Amazon, KOBİ ölçeğindeki firmaların yeni müşterilere ulaşması konusunda dijital bir pazaryeri görevi görerek dünyanın lider pazaryeri platformu konumundadır. Altyapı ve teknik hizmetlere yaptığı milyarlarca dolarlık yatırım ile artık Türkiye’de de hizmet vermeye başlıyor. Türkiye’deki işletmelere Amazon’da herhangi bir ürün listeleme ücreti olmadan Türkiye’nin her bölgesine satış yapabilecek. Ayrıca Amazon işletmelere 7 / 24 online satış desteği, açık satış koşulları, fiyatlandırma bilgileri, raporlar ve analizler gibi hizmetler de sunuyor. 

Dijital İletişim ve Pazarlama Danışmanlığı yönetimi kapsamında FOG Kurumsal Hizmetler olarak e-ticaret yönetimi, web sitesi içerik yönetimi, arama motoru optimizasyonu hizmetleri vermekteyiz. Dijital pazarlarda ön planda olmak ve güncel dijital trendlere hakim olmak için hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Dijital İletişim ve Pazarlama Yönetimi

  •  Sosyal Medya Hesaplarının Yönetimi
  •  Web Sitesi İçerik Yönetimi
  •  E-Ticaret Yönetimi
  •  E-Mail Pazarlama Yönetimi
  •  Arama Motoru Optimizasyonu (SEO)
  •  Arama Motoru Pazarlama (SEM)
  •  Viral Pazarlama
  •  Influence Marketing (Fenomen Pazarlama)
  •  Online PR Yönetimi
Formu Doldurun Sizi Arayalım

FOG Kurumsal Hizmetler

bilgi@fog.com.tr

0212 438 6890

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 FOG Kurumsal Hizmetler A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır.
DMCA.com Protection Status
× Whatsapp İletişim
Formu Doldurun Sizi Arayalım