Vergi İncelemeleri Süreç Yönetimi Eğitimi - FOG Kurumsal Hizmetler | Blog
+90 212 438 68 90 Koza Plaza A26 Tekstilkent / İstanbul

Vergi İncelemeleri Süreç Yönetimi Eğitimi

Vergi İncelemeleri Süreç Yönetimi Eğitimi 20 Şubat’ta Koza Plaza’da

Katılımınız için lütfen formu doldurunuz.

Vergi incelemeleri, ödenmesi gereken vergilerin doğruluğunu tespit edilmesi amacıyla yetkililer tarafından yapılan bir inceleme türüdür. İncelemenin amacı beyannamelerin doğruluğunu araştırmak ve tespit etmektir. 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 134’üncü maddesine göre “Vergi incelemesinden maksat, ödenmesi gereken vergilerin doğruluğunu araştırmak tespit etmek sağlamaktır. İncelemeye yetkili olanlar tarafından gerek görüldüğü takdirde inceleme, işletmeye dahil iktisadi kıymetlerin fiili envanterinin yapılmasına ve beyannamelerde gösterilmesi gereken unsurların tetkikine de teşmil edilebilir. Fiili envanterin yapılmasının gerektirdiği ve incelemeyi yapan tarafından tasdik edilen giderler Hazinece mükellefe ödenir.” Vergi incelemelerinde tek amaç vergi kayıplarını tespit etmek değil mükellefin vergi sorumluluklarını mevzuata uygun bir şekilde yerine getirip getirmemesi kontrolünü yaparak gerçek vergi tespitini sağlamaktır.

Vergi incelemeleri süreç yönetimi eğitiminde, vergi incelemelerinin nedenlerini öğrenebileceksiniz. Ayrıca vergi incelemelerinden sevk ve risk analiz sistemi hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. 2 saat sürecek olan eğitimde hangi tür incelemelerle karşılaşabileceğinizi öğrenebileceksiniz. Vergi müfettişlerinin vergi incelemeleri yaptığını görüşmelerde sizlere kimlerin eşlik edebileceği konusunda detaylıca bilgi sahibi olabilecek ve bu süreçte mükelleflerin haklarının neler olduğunu öğrenebileceksiniz.

“Vergi İncelemeleri Süreç Yönetimi Eğitimi” 20 Şubat Çarşamba günü Tekstilkent Koza Plaza, FOG Kurumsal Hizmetler Seminer Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Eğitime katılmak için mutlaka katılım formunu doldurmalısınız.

Vergi İncelemeleri Süreç Yönetimi Eğitimi

20 Şubat 2019 Çarşamba Günü 09:30 – 12:30 arasında gerçekleştirilecektir.

Vergi İncelemeleri Süreç Yönetimi Eğitim İçeriği

  • Neden vergi incelemesine tabi tutulmuş olabilirsiniz?
  • Vergi incelemesinde sevk ve risk analiz sistemi
  • Uygulamada hangi tür incelemelerle karşılaşabilirsiniz?
  • İnceleme elemanı ile görüşmelerinizde size kimler eşlik edebilir?
  • Vergi incelemesi süresince mükellefin hakları nelerdir?

Yol tarifi için linke tıklayınız…

https://goo.gl/maps/3Dcq4wKGXfv

WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 FOG Kurumsal Hizmetler A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır.
DMCA.com Protection Status
× Whatsapp İletişim
Formu Doldurun Sizi Arayalım