Turquality Nedir?
+90 212 438 68 90 Koza Plaza A26 Tekstilkent / İstanbul

Turquality Nedir?

Turquality Nedir?

TURQUALITY ®,  markalaşma potansiyeli olan firmaların, bütün süreçlerini kapsayacak şekilde kurumsallaşmalarını gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global bir oyuncu olabilmeleri ve olumlu Türk malı ve hizmeti imajının oluşturulması amacıyla tasarlanan devlet destekli ilk ve tek markalaşma programıdır.

TURQUALITY® Başvuru Süreci

TURQUALITY® Destek Kapsamları

  • Marka Destek programına alınan firmalara; danışmanlık, sertifikasyon, tanıtım, reklam ve pazarlama vb. giderlerinde, belirli üst limitlere kadar %50 oranında 4 yıllık süre boyunca destek sağlanır.
  • TURQUALITY® Destek programına alınan firmalara; danışmanlık, sertifikasyon, tanıtım, reklam ve pazarlama vb. giderlerinde üst limit olmaksızın %50 oranında ve hedef pazar bazında 5 yıllık süre boyunca destek sağlanır.

TURQUALITY® İnceleme Alanları

TURQUALITY® Danışmanlığı

TURQUALITY®  kabulü için FOG Kurumsal olarak süreçleri başarıyla geçebilmeniz için sizlere destek sunuyoruz. Firmanızın programa kabulü için gerekli olan ön değerlendirmeleri yaparak tamamlanması gereken inceleme alanlarını tespit ediyoruz. Turquality inceleme alanlarında gerekli analizleri yaparak firmanızın Turquality’e kabul edilebilecek bir firma olmasını sağlıyoruz.

Formu Doldurun Sizi Arayalım
WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 FOG Kurumsal Hizmetler A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır.
DMCA.com Protection Status
× Whatsapp İletişim
Formu Doldurun Sizi Arayalım