Eğitim Danışmanlığı - FOG Kurumsal Hizmetler | Blog
+90 212 438 68 90 Koza Plaza A26 Tekstilkent / İstanbul

Eğitim Danışmanlığı

Eğitim Danışmanlığı

“Kurumsal Gelişim Eğitimleri” kurumların kurumsallaşma sürecinde olmazsa olmaz aşamaları arasındadır. FOG Kurumsal Hizmetler olarak, kendi alanında uzman olan eğitmenlerimizle birlikte İnsan Kaynakları Eğitim Danışmanlığı Hizmeti vermekteyiz.

FOG Kurumsal Hizmetler olarak verdiğimiz eğitimlerin süreçleri ve başlıklarıyla ilgili kısa bilgiler aşağıda yer almaktadır.

EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ

Eğitim ihtiyaçlarını belirlemek için kurumda “eğitim ihtiyaç analizi” yapıp çıkan sonuçları kurum ile beraber değerlendirip ihtiyaçlar dahilinde alınması gereken eğitimleri belirliyoruz.

TECRÜBELİ EĞİTMEN KADROSU

Eğitmenlerimiz sektör içerisinde alanında başarılı kişilerden oluşmaktadır.

EĞİTİM VERİMLİLİĞİ

Eğitimin başarılı olabilmesi için eğitim içeriğinin ve verilen örneklerin kuruma özgün veya kurumun yer aldığı sektöre ilişkin olması gerekmektedir. Bu nedenle eğitimden önce eğitmenimizle birlikte kurum ziyareti veya online görüşme yaparak eğitimle ilgili bilgiler alıyoruz. Bu çalışmanın da eğitimin verimliliğini artırttığını düşünüyoruz.

EĞİTİM ALANININ ORGANİZE EDİLMESİ

Eğitimin verimli bir şekilde ilerlemesini, eğitim salonunun ve ekipmanlarının (masa kartları, imza listeleri, eğitim notları, projeksiyon vb.) hazırlanmasını sağlıyoruz.

RAPORLAMA

Eğitimle ilgili eğitimden önce ve eğitimden sonra yapılması gereken tüm operasyonel süreci yürütmekteyiz. Eğitim tamamlandıktan sonra katılımcıların doldurmuş olduğu eğitim değerlendirme formlarını analiz edip rapor halinde kuruma sunmaktayız.

UZAKTAN VE ÖRGÜN EĞİTİM

Eğitimlerimizi kurumların talebi üzerine online ya da örgün eğitim olarak gerçekleştirebilmekteyiz. Online eğitimler için altyapı sağlamaktayız .

Eğitim Talep Formu

Aşağıdaki bölümleri eksiksiz doldurup gönder tuşuna bir kez tıkladığınız takdirde eğitim talebi başvurunuz FOG Kurumsal Hizmetler yetkilisine ulaştırılacaktır ve sizinle iletişime geçilecektir.

BİZE ULAŞIN

Telefon

0212 438 68 90

E-Posta

bilgi@fog.com.tr

Adres

Koza Plaza A Blok Kat: 26
Tekstilkent / İstanbul
WordPress Theme built by Shufflehound. © 2018 FOG Kurumsal Hizmetler A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır.
DMCA.com Protection Status
× Whatsapp İletişim
Formu Doldurun Sizi Arayalım